adkur

logro

13 Eylül 2009 Pazar

Skype, bayramda ucuza konuşturacak

İNTERNET telefonu Skype, Türkleri yurtdışı ve yurtiçiyle Ramazan Bayramı’nda uygun tarifeleriyle konuşturmayı hedefliyor.

Aboneler eBay bünyesindeki Skype’yle yurtdışından Türkiye’deki mobil hatları 324 kuruştan, sabit hatları ise 60 kuruştan arayabilecek.

Dakikası 42 kuruş
Almanya ve Amerika’daki sabit hatlar ise dakikası 42 kuruştan aranabilecek. Skype Gelişen Pazarlardan Sorumlu Direktör Rouzbeh Pasha, dünyada 480 milyon kullanıcıları bulunduğunu belirterek, Türkiye’de kullanıcı sayılarının her geçen yıl arttığını ve Türkiye’yi önemli pazarlarından biri olarak gördüklerini söyledi.

200 milyar dakika
Bayram öncesinde 8-19 Eylül tarihleri arasında Ankara, Adana, Antalya ve Trabzon’da ‘Skype to Skype’ kullanarak ücretsiz sesli ve görüntülü arama yapmayı anlattıklarını dile getiren Pasha, Skype ile yurtdışından Türkiye’deki mobil hatların dakikası 324 kuruştan, sabit hatların ise dakikası 60 kuruştan, Almanya ve Amerika’daki sabit hatların da dakikası 42 kuruştan aranabileceğini aktardı. Pasha, dünyada bugüne kadar 200 milyar kümülatif dakika kullanımları olduğunu dile getirerek, uluslararası telefon görüşmelerinin yüzde 8’inin Skype üzerinden yapıldığını kaydetti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder